image 1
ANGAJAREA ÎN INDUSTRIA
       DE PETROL ŞI GAZE

       PETROGAV TRAINING CENTER

   Petrogav Training Center

Petrogav Internaţional, vă oferă cursuri de pregătire pentru angajarea în industria petrolieră.

1. GHIDURI DE ANGAJARE

a) GHID COMPLET - ANGAJAREA PE PLATFORMELE DE FORAJ MARIN
  Ghidul de angajare explică pas cu pas procesul tehnologic şi activităţile care se desfăşoară pe platformele de foraj marin. Preţul acestui ghid este de 30 Euro. Vezi detalii.

b) GHID COMPLET - ANGAJAREA PE PLATFORMELE MARINE DE PRODUCŢIE
  Ghidul de angajare explică pas cu pas procesul tehnologic şi activităţile care se desfăşoară pe platformele marine de producţie. Preţul acestui ghid este de 30 Euro. Vezi detalii.

c) GHID COMPLET - ANGAJAREA ÎN INSTALAŢIILE DE FORAJ ONSHORE
  Ghidul de angajare explică pas cu pas procesul tehnologic şi activităţile care se desfăşoară în instalaţiile de foraj onshore. Preţul acestui ghid este de 30 Euro. Vezi detalii.

d) GHID COMPLET - ANGAJAREA ÎN INSTALAŢIILE DE PRODUCŢIE ONSHORE
  Ghidul de angajare explică pas cu pas procesul tehnologic şi activităţile care se desfăşoară în instalaţiile de producţie onshore. Preţul acestui ghid este de 30 Euro. Vezi detalii.

e) CURS AUDIO - ENGLEZA PETROLIERĂ
Preţul acestui curs este de 50 Euro. Vezi detalii.

Notă: în maxim 4 zile lucrătoare de la efectuarea plăţii, pe adresa dumneavoastră de e-mail veţi primi un link pentru descărcarea cursului.

2. SEMINARII DE PREGĂTIRE
  Începând cu luna septembrie 2012, Petrogav Internaţional organizează seminarii de pregătire în domeniul forajului, precum şi al extracţiei petrolului şi gazelor pe platformele marine. Seminariile sunt prezentate de specialişti cu peste 15 ani de experienţă pe platformele marine şi constituie o ocazie unică pentru dumneavoastră de a-i asculta, întreba şi a intra în detaliile acestui domeniu.

3. CURS AUDIO - ENGLEZA PETROLIERĂ
 Acest curs se adresează atât celor care deţin cât şi celor care nu deţin cunostinţe de limba engleză, dar au ca obiectiv obţinerea unui job în industria petrolieră, deasemeni şi celor care lucrează deja în acest domeniu şi nu se ridică la nivelul cerinţelor angajatorilor. CD-ul conţine cursul în format pdf şi 15 fişiere audio în format MP3, care pot fi transferate pe un telefon mobil sau pe un MP3 PLAYER, astfel încât să nu fie necesară prezenţa în faţa unui calculator. Cursul audio conţine, pe langă lecţiile introductive pentru începători, peste 60 de întrebări şi răspunsuri tehnice care pot fi întâlnite la interviul de angajare. Pentru a vă convinge de conţinutul şi calitatea acestei lucrări vă oferim posibilitatea de a asculta gratuit 30 de minute din conţinutul cursului apăsând linkul Descarcă demo.

Salarizare şi condiţii de muncă pe platformele marine
Salariile personalului care îşi desfăşoară activitatea pe platformele marine sunt cuprinse între 50.000 - 100.000 dolari pe an, acestea fiind acordate în funcţie de calificarea, poziţia şi experienţa fiecăruia. Pe platformele marine, personalul lucrează în ture, timpul de lucru alternând cu timpul liber şi diferă de la companie la companie (15 zile activitate pe platforma marină, cu 15 zile libere, 21 cu 21, sau 28 cu 28). Pe perioada cât îşi desfăşoară activitatea pe platforma marină, personalul are asigurată masă şi cazare gratuită. Transportul de la domiciliul angajatului la platformă este asigurat de compania petrolieră.

Profesii solicitate pe platformele marine
Specialişti cu studii superioare: manager de proiect, ing. mecanic, ing. energetician, ing. foraj, ing. extracţie, ing. chimist, ing. geolog, ing. automatist, ing. electromecanic, specialist protecţia muncii, specialist mentenanţă, supervizor foraj, economist.
    Alte categorii profesionale: operator geofizică, automatist, administrator reţea, electromecanic, intendent, maistru mecanic, macaragiu, laborant chimist, laborant geolog, lăcătuş mecanic, electronist, electrician, radiotelegrafist, AMC-ist, frigotehnist, maistru petrolist, mecanic, vopsitor, sondor, strungar, motorist, sudor, operator wire line, instalator, caladarinist, operator extracţie ţiţei, operator extracţie gaze, operator tratare apă, bucătar, muncitor necalificat.

Posibilităţi de angajare
Petrogav Internaţional vă oferă şansa să obţineţi toate competenţele necesare angajării la una din companiile multinaţionale din domeniul petrolier pe platformele de foraj marin şi platformele marine de producţie din Golful Persic, Golful Mexic, Marea Caspică, Marea Mediterană, Marea Nordului, Marea Neagră cât şi pe câmpurile petrolifere onshore din Algeria, Angola, Indonezia, Iran, Irak, Kuwait, Libia, Nigeria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Venezuela, Azerbaidjan, Kazakhstan, Kirghistan, Tajikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, SUA, Canada, Mexic, Venezuela, Marea Britanie, Norvegia si România.

Program de lucru cu publicul:
Luni - Vineri: orele 10.00 - 12.00; 15.00 - 16.00;
Mobil: 0749 108 890
Mobil: 0744 438 454
Telefon fix: 0332 566 680
Fax: 0332 566 680
Email: office@petrogav.ro

Facebook
Whats App: 0744 438 454
Petrogav Internaţional este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19921.

   TRAINING COURSES
image
Ghiduri de angajare - OFFSHORE

Descrie procesul tehnologic, utilajele şi instalaţiile de pe platformele marine de foraj.


Descrie procesul tehnologic, utilajele şi instalaţiile de pe platformele marine de producţie.

image
Ghiduri de angajare - ONSHORE

Descrie procesul tehnologic, utilajele şi instalaţiile de foraj onshore.


Descrie procesul tehnologic, utilajele şi instalaţiile de producţie onshore.

image
Engleza petrolieră

Cursul conţine fisiere audio in format mp3.